SIGMA fp instant saving promotie

01 | 04 | 21

Profiteer van 1 april tot en met 31 mei 2021 tot €250,- kassakorting op een SIGMA fp systeemcamera óf fp in combinatie met een objectief naar keuze.

Tijdens de actieperiode wordt de korting direct verrekent zodra je een SIGMA fp aanschaft, dit geldt voor de body, de body in combinatie met de 45mm F2.8 DG DN | Contemporary of de body i.c.m. één van de nieuwste objectieven uit onze I-series.

In het onderstaande overzicht tref je alle mogelijke combinaties en de daarbij behorende kortingen.

ModelInstant saving kassakorting
SIGMA fp€150
SIGMA fp + 24mm F3.5 DG DN | C€175
SIGMA fp + 35mm F2 DG DN | C€180
SIGMA fp + 45mm F2.8 DG DN | C (KIT)€250
SIGMA fp + 65mm F2 DG DN | C€185

Over de SIGMA fp

De fp is de kleinste en lichtste full-frame systeemcamera ooit gebouwd, met een gewicht van slechts 422 gram (inclusief batterij en geheugenkaart), en volledig uitgerust met professionele specificaties voor zowel foto's als video.

Dankzij het modulaire ontwerp van de camera, kunnen er allerlei accessoires aan de camera worden bevestigd. Denk hierbij aan een handgreep, hotshoe (standaard meegeleverd), een microfoon of harde schijf. Tevens kan de fp volledig worden uitgebouwd tot complete cinema rig, voor serieuze filmproducties.

Filmmakers kunnen extern tot 12-bit UHD 4K Cinema DNG RAW opnemen of intern 8-bit; iets wat nog niet eerder mogelijk was met camera's van dit formaat.

Er is een nieuwe - tot 90 graden - opklapbare Electronic Viewfinder (EVF-11) van 0,5 inch met 3,68 m-dots beschikbaar voor de fp die aan de zijkant van de camera wordt bevestigd, waardoor het gemakkelijker wordt om in heldere omstandigheden te werken. (Apart verkrijgbaar)

Tot slot, is het belangrijk te vermelden dat de fp voorzien is van de L-Mount. Hiermee heb je toegang tot een breed scala aan SIGMA objectieven met de L-mount, of objectieven van Leica en Pananasonic. Tevens is het mogelijk om met behulp van de MC-21 en MC-31 Mount converter, SIGMA objectieven met Canon EF-, of PL-vatting te gebruiken i.c.m. de SIGMA fp.

Klik hier om meer te weten te komen over de SIGMA fp

Retour à la liste

Toujours au courant en premier

La newsletter de SIGMA vous permet d'être toujours au courant des dernières actualités, des ateliers intéressants, des offres attrayantes, des nouveaux produits et plus encore.