SIGMA wint maar liefst vier TIPA World Awards 2021!

21 | 05 | 21

SIGMA wint maar liefst vier TIPA Press Awards 2021 in uiteenlopende categorieën! Graag delen wij een samenvatting van het juryrapport met u.

1. SIGMA fp L – BEST PHOTO/VIDEO CAMERA ADVANCED

De SIGMA fp L kan worden gekenmerkt als een veelzijdige teamspeler, die met iedere taak – het zij foto of cine – prima overweg kan. Deze systeemcamera is voorzien van een 61MP fullframe sensor en schiet in 12 en 14 bit RAW DNG ,JPEGs in een breed scala aan beeldverhoudingen en 4k UHD video formaten. Tevens heeft de SIGMA fp L diverse cinema eigenschappen, waaronder de support van 3 RAW file formats bij opnames met externe recorder en lineair PCM audio opnemen tot 2 uur continu. Tot slot is de SIGMA fp L ook een excellente streamingcamera én webcam.

Klik hier voor meer informatie over de SIGMA fp L.

2.SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS | Contemporary – BEST ULTRA-TELEPHOTO ZOOM LENS

SIGMA heeft haar knowhow op het gebied van tele-objectieven toegepast op dit objectief voor systeemcamera’s, wat heeft geresulteerd in een uiterst licht (1135 gram voor L-mount) en compact objectief. Dankzij het diafragma met 9 lamellen, levert dit objectief een fraai bokeh op iedere brandpuntsafstand.  De autofocus wordt aangestuurd door een stappenmotor, waardoor deze is geoptimaliseerd voor zowel fase- als contrastdetectie autofocus. Hetzelfde geldt voor eye-tracking AF. De optische stabilisatie stelt de fotograaf in staat te werken onder uitdagende en veranderende (licht)omstandigheden

Klik hier voor meer informatie over de SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS | Contemporary

3. SIGMA 85mm F1.4 DG DN | Art –  BEST PORTRAIT LENS

Met dit objectief richt SIGMA zich op professionele portret- en fine-art-fotografen. De SIGMA 85mm F1.4 DG DN | Art heeft alle eigenschappen die je van een portretlens mag verwachten. Ten eerste begint dat natuurlijk bij het aantrekkelijke en natuurlijke bokeh. Ten tweede heeft SIGMA bijzonder veel aandacht besteed aan de optische prestaties, op iedere diafragmawaarde presteert dit objectief op het hoogste niveau én speciaal met open diafragma. Het objectief is voorzien van diverse hoogwaardige lenselementen met hoge brekingsindex, waaronder vijf SLD-elementen en een asferisch lenselement. Tot slot is dit objectief voorzien van diverse bedieningselementen, die de lens dé geschikte keuze maken voor zowel foto- als videografie.

Klik hier voor meer informatie over de SIGMA 85mm F1.4 DG DN | Art

4. SIGMA 105mm F2.8 DG DN Macro| Art – BEST MACRO Lens

Een macro-objectief voegt iets speciaal toe aan de uitrustig van iedere fotograaf, vooral als het een exemplaar is die kan dienen als een klassieke portretlens. De SIGMA 105mm F2.8 DG DN | Art voldoet aan alle wensen die een close-up fotograaf maar kan hebben: een maximaal diafragma van F2.8, minimale scherpstelafstand van slechts 29,5 cm, 1:1 vergroting en een afgerond diafragma met negen bladen. Kortom, eigenschappen die allemaal bijdragen aan een fraai bokeh. Omdat veel macrowerk buitenshuis plaatsvindt, is dit objectief voorzien van een water- en olieafstotende coating. Tot slot dragen de talrijke bedieningselementen, zoals de diafragmaring, AFL-knop en de diafragma klikschakelaar (ideaal om geruisloos te kunnen filmen) bij aan het bedieningsgemak.

Klik hier voor meer informatie over de SIGMA 105mm F2.8 DG DN Macro | Art

Retour à la liste

Toujours au courant en premier

La newsletter de SIGMA vous permet d'être toujours au courant des dernières actualités, des ateliers intéressants, des offres attrayantes, des nouveaux produits et plus encore.