EISA Award voor de SIGMA 85mm F1.4 DG DN | Art

16 | 08 | 21

SIGMA is verheugd met de ontvangst van een EISA Award 2021-2022 in de categorie "Best Product Portrait lens" voor de 85mm F1.4 DG DN | Art voor Sony E-mount en L-mount.

Hieronder lees je een samenvatting van het juryrapport:

“SIGMA heeft een objectief ontwikkeld waarmee de portratfotografie wordt geherdefinieerd, door de ideale brandpuntsafstand te combineren met de technologieën die top-resultaten garanderen. Speciaal ontworpen voor fullframe systeemcamera’s, is de lens licht, compact en onderscheidt zich met een hoogwaardige bouwkwaliteit, inclusief stof- en waterbestendige structuur. Fotografen kunnen van scherpe foto’s genieten zonder enige aberraties, dankzij het gebruik van vijf SLD-elementen, één asferisch element, evenals glas met hoge brekingsindex.Het maximale diafragma van F1.4, levert een prachtig artistiek bokeh die zowel de professional als gevorderde amateurfotograaf zal bekoren.”

Meer weten over de EISA? Ga dan naar deze pagina.

Klik hier om meer te weten te komen over dit objectief.

Retour à la liste

Toujours au courant en premier

La newsletter de SIGMA vous permet d'être toujours au courant des dernières actualités, des ateliers intéressants, des offres attrayantes, des nouveaux produits et plus encore.