Meedoen! SIGMA Season Challenge

11 | 11 | 21

Met de SIGMA Season Challenge dagen wij fotografen uit om de transformatie van de seizoenen op een unieke wijze vast te leggen.

Inmiddels laat de natuur haar volledige kleurenspectrum zien en daarom trappen wij de SIGMA Season Challenge af met het eerste seizoen: de herfst.

Challenge 1: Herfst

SIGMA daagt fotografen uit om de herfst op zijn of haar eigen unieke wijze vast te leggen, op welke manier dan ook. Laat je creativiteit de vrije loop en maak kans op een aantal unieke prijzen!

Voor iedere challenge stelt SIGMA een aantal mooie prijzen ter beschikking, die onder de top drie ingezonden foto’s worden verloot.

Door deelname aan deze challenge maak je kans op:

  • SIGMA 50mm F1.4 DG HSM | Art in een vatting naar keuze t.w.v. van €769,-;
  • Een waardecheque van €250,- ter besteding aan een SIGMA product naar keuze;
  • Een goed gevulde SIGMA goodiebag.

Deelnemen

Wil jij kans maken op een van de prijzen? Dit is hoe je kan winnen:

  1. Volg @sigmafotobenelux op Instagram ;
  2. Deel jouw favoriete herfstfoto op jouw Instagrampagina, tag @sigmafotobenelux en verwerk #sigmaseasonchallenge in het bericht.

Voor deelname aan de challenge dient het deelnemende Instagram profiel openbaar te zijn. Deelname is mogelijk tot 21 december 2021.

Vanaf 24 december 2021 zullen de top drie ingezonden foto’s op de officiële SIGMA Instagram pagina worden gepubliceerd.

Retour à la liste

Toujours au courant en premier

La newsletter de SIGMA vous permet d'être toujours au courant des dernières actualités, des ateliers intéressants, des offres attrayantes, des nouveaux produits et plus encore.