Het complete aanbod workshops van SIGMA

07 | 01 | 19

Wilt u uw fotografiekennis uitbreiden? Of met mede fotografen meer leren over een bepaald type fotografie? Met een fotografie workshop ga je samen met andere geïnteresseerden en een professionele fotograaf de omgeving verkennen. De camera staat centraal en je leert door te doen. Een leuke, interactieve activiteit waar u ook nog wat van opsteekt!

Volg een fotografie workshop bij SIGMA

SIGMA biedt een divers aanbod in fotografie workshops aan, waaronder:

Landschapsfotografie

In het mooie Nationaal Park De Biesbosch gaat u op pad met een kleine groep om de mooiste plekken te fotograferen. Tijdens deze workshop krijgt u begeleiding bij onder andere de juiste instellingen van uw camera en het op de juiste manier opstellen van uw camera om zo prachtige landschapsfoto’s te maken.

Workshop Lange Sluitertijden

Het werken met een lange sluitertijd kan mooie, verrassende foto’s opleveren. In sommige situaties is het noodzakelijk om een lange sluitertijd te gebruiken, bijvoorbeeld in een donkere omgeving. Maar wat nu als je de lange sluitertijd gebruikt als creatief middel? Leg beweging vast, zoals water of voorbijrijdende auto’s. Met de workshop Lange Sluitertijden leer je te werken met lange sluitertijden en hier prachtige foto’s mee te maken.

Workshop Straatfotografie

De straat is een grote inspiratiebron vol met objecten om te fotograferen. En niet alleen objecten, juist de mensen die u op straat tegenkomt zijn interessant om vast te leggen. Dat is waar de workshop Straatfotografie om draait: de mensen en hun omgeving in de straat.

Lenzenproeverij in de showroom

Weet u niet precies welk objectief u wilt aanschaffen? Naast het volgen van een workshop is het ook mogelijk om in onze showroom in Houten de verschillende objectieven vrijblijvend te testen en uit te proberen.

Actueel overzicht fotografie workshops & proeverijen

Regelmatig vinden er fotografie workshops plaats. Benieuwd wanneer wij weer een workshop geven of wanneer u een aantal SIGMA objectieven kunt uitproberen bij de lenzenproeverij? Bekijk hier het actuele overzicht van aankomende fotografie workshops bij SIGMA.

Retour à la liste

Toujours au courant en premier

La newsletter de SIGMA vous permet d'être toujours au courant des dernières actualités, des ateliers intéressants, des offres attrayantes, des nouveaux produits et plus encore.