Productintroducties IBC 2019

10 | 09 | 19

SIGMA Corporation Japan kondigt tijdens IBC 2019 de volgende producten aan:

SIGMA FF Classic Cine Prime Line

Gebaseerd op onze huidige High Speed Cine Primes, introduceert SIGMA de FF Classic Prime Line.

SIGMA’s FF Classic Primes zijn voorzien van een aantal niet-gecoate lenselementen, wat resulteert in een klassieke look gecombineerd met de hoogwaardige optische prestaties van de High Speed Cine Primes.

Lenselementen die wél zijn gecoat, heeft SIGMA behandeld van een nieuw type coating, wat resulteert in een consistente T-waarde. Tot slot zijn de FF Classic Primes compatibel met Cooke’ /i Technology protocol, waardoor deze objectieven uitermate geschikt zijn voor de nieuwste technologieën zoals VFX.

De FF Classic Prime-lijn bestaat uit  tien objectieven, met een brandpuntsafstanden variërend van 14mm tot 135mm en T-waarden vanaf T2.5 en T3.2. Prijzen en levertijden worden nader bekend gemaakt.

Benieuwd naar de classic look? Bekijk dan onderstaande video!

 

Klik hier voor meer informatie en specificaties


SIGMA FF High Speed Primes PL-mount met /i Technology

Als toevoeging aan de bestaande High Speed prime-lijn introduceert SIGMA de Art Prime PL-mount met Cooke /i Technology support.

Dankzij de /i Technology support worden metadata zoals focusafstand, brandpuntafstand en diafragmawaarde op de camera getoond. /i Technology is uitermate geschikt nieuwste technologieën, zoals VFX waarbij gedetailleerde data noodzakelijk is.

Saillant detail: prototypes van High Speed Primes met /i Technology zijn gebruikt bij opnames van “Top Gun Maverick”, die in 2020 in de bioscopen verschijnt. 

 

Klik hier voor meer informatie en specicaties


SIGMA Mount Converter MC-31

Met behulp van SIGMA’s Mount Converter MC-31 kunnen objectieven met PL-mount worden gebruikt met een L-mount camera.

Klik hier voor meer informatie en specicaties

 

Prijzen en levertijden worden nader bekend gemaakt.


Voor testdoeleinden zullen de nieuwe cine objectieven en de SIGMA “fp” aanwezig zijn  tijdens de IBC, welke wordt gehouden in de Amsterdam RAI van 13 tot en met 17 september a.s. (ons stand  nummer in Hal 12 is D58).

Graag verwelkomen wij u op onze stand op de IBC!

Retour à la liste

Toujours au courant en premier

La newsletter de SIGMA vous permet d'être toujours au courant des dernières actualités, des ateliers intéressants, des offres attrayantes, des nouveaux produits et plus encore.