De SIGMA fp heeft de “Red dot Award: Best of the Best Product Design 2020” gewonnen!

31 | 03 | 20

SIGMA Corporation kondigt met trots aan dat SIGMA’s nieuwste fullframe systeemcamera – de SIGMA fp – de Red Dot Award “Best of the Best Product Design 2020” heeft gewonnen. Meer dan 6500 producten uit 60 verschillende landen, namen deel aan deze prestigieuze competitie.

Terwijl wij ons blijven richten op het ontwikkelen van producten die fotoprestaties naar een hoger niveau tillen, zullen we er tegelijktijdig voor zorgen dat deze aansluiten op een breed scala aan fotografische-mogelijkheden

Professor Dr. Peter Zec, grondlegger en CEO van de Red Dot Award:

“Onze ervaren jury kent het Best of the Best Product award uitsluitend toe aan de meest overtuigende producten in een bepaalde categorie; hierdoor wint slechts een klein percentage van de deelnemende producten dit award. Dit award is het bewijs dat elk detail van het ontwerp coherent en weldoordacht is. Consumenten kunnen op onze expert’ beslissing vertrouwen en ervan uitgaan dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn. Hierbij feliciteer ik de prijswinners met het behaalde success!”

Klik hier voor meer informatie over de SIGMA fp

Retour à la liste

Toujours au courant en premier

La newsletter de SIGMA vous permet d'être toujours au courant des dernières actualités, des ateliers intéressants, des offres attrayantes, des nouveaux produits et plus encore.