SIGMA introduceert de 105mm F2.8 DG DN Macro | Art voor Sony E-mount en L-mount

30 | 09 | 20

SIGMA presenteert met trots de 105mm F2.8 DG DN Macro Art, een veelzijdig macro-objectief speciaal ontworpen voor spiegelloze camera’s met L-mount of Sony E-mount. 

De 105mm F2.8 DG DN Macro | Art is SIGMA’s eerste macro-objectief binnen de Art-lijn en combineert superieure optische prestaties met een uitstekende bouwkwaliteit.

Mid-telefoto macro objectieven geven fotografen een enorme vrijheid dankzij de veelzijdige werkafstand, waardoor dit type objectieven onderdeel uitmaken van de basisuitrusting van iedere fotograaf.

Naast het feit dit nieuwe objectief excelleert voor macro-opnames, leent de 105mm F2.8 DG DN Macro | Art zich ook voor portretten en reportageseries.

Praktijkervaringen

In aanloop naar de productintroductie heeft SIGMA twee fotografen op pad gestuurd om deze lens te testen. Wil je weten hoe de lens presteert in de handen van een professional? Bekijk en lees dan onze blogs!

Vakmanschap met naald en draad

Fotograaf Marc Haers verdiepte zich tijdens een fotoshoot bij de reparatiedienst van DENHAM the Jeanmaker in Amsterdam en kleermakerij voor maatkleding NEW TAILOR in Utrecht in twee heel verschillende werelden. Tijdens de fotoshoot maakte Marc gebruik van de gloednieuwe 105mm F2.8 DG DN Macro Art in combinatie met zijn Sony A7RIV.

Dit blog lees je hier.

Eerste test run op vliegveld Hoogeveen

Zou je een complete reportage kunnen maken met een macrolens? Om dat uit te proberen gingen we met de nieuwe SIGMA 105mmF2.8 DG DN Art naar Vliegveld Hoogeveen om daar in de hangars het vakmanschap en de historische vliegtuigen van Egmond Vintage Wings vast te leggen.

Dit blog lees je hier.

Dankwoord

Onze speciale dank uit naar NEW TAILOR in Utrecht, Denham in Amsterdam en Van Egmond Vintage Wings Hoogeveen. Dankzij de medewerking van deze partners zijn deze prachtige fotoshoots tot stand gekomen!

Prijs en beschikbaarheid

De SIGMA 105mm F2.8 DG DN  Macro | Art is eind oktober bij onze geautoriseerde verkkooppunten verkrijgbaar voor €749,- inclusief BTW.

Klik hier voor meer informatie, specificaties en testafbeeldingen

Retour à la liste

Toujours au courant en premier

La newsletter de SIGMA vous permet d'être toujours au courant des dernières actualités, des ateliers intéressants, des offres attrayantes, des nouveaux produits et plus encore.