Concept

Een toewijding voor een kwalitatieve en rijke opname

mogelijk gemaakt door een sensor die zijn gelijke niet kent

De Foveon sensor is uniek in zijn soort en kent geen vergelijkbare sensors. De sensor is te vergelijken met de traditionele kleuren film omdat de meerdere lagen van de sensor alle informatie gebruikt dat het licht doorgeeft. Verticale kleuren scheiding zorgt voor rijke kleuren schakering waardoor textuur en expressie onmiddellijk voor het oog zichtbaar zijn.

Zelfs indien een voorwerp wordt gefotografeerd met maar een kleur zal de sensor de gradaties perfect vastleggen zonder vreemde verschillen in lichte en donkere gebieden. Kleuren worden per pixel vastgelegd, dit noemen wij ook wel “full-bodied” beeld kwaliteit.

De nieuwe dp camera levert een kleurrijke en ultra-hoge resolutie dat optimaal het beeld weergeeft dat wij in de echte wereld zien en zet daarmee de traditie van de dp camera’s voort.

Deze camera omvat SIGMA’s filosofie camera’s te ontwikkelen die kunstwerken kunnen produceren. Ze zorgen voor zeer hoge artistieke prestaties zoals geen andere camera kan

Toujours au courant en premier

La newsletter de SIGMA vous permet d'être toujours au courant des dernières actualités, des ateliers intéressants, des offres attrayantes, des nouveaux produits et plus encore.