Model no
353

SIGMA 65mm F2 DG DN | Contemporary

€699

•  12 éléments en 9 groupes, avec 1 verre SLD et 2 lentilles asphériques
• Compatible avec l’autofocus grande vitesse
• Moteur pas à pas
• Compatible avec la correction optique par lentille*
• Étanche à la poussière et aux éclaboussures

Nous vous enverrons un e-mail lorsque nous aurons cet article de nouveau en stock.

Disponibilité limitée Disponibilité limitée

Compacte mid-tele prime

SIGMA "i-series"
De SIGMA “i-series”  introduceert compacte, prachtig vormgegeven, hoogwaardige optieken voor spiegelloze camerasystemen.

In haar eerste “i-series”  collectie voegt SIGMA een perfect draagbaar en veelzijdig 65mm mid-tele prime-objectief toe aan de Contemporary-lijn.

Alle objectieven uit de “i-series”  hebben een volledig metalen behuizing. De aluminium precisie-onderdelen geven de body van het objectief een strakke, stijlvolle finish en zijn uitermate duurzaam - goed voor een hoge productkwaliteit.

More about the I series

Optische prestaties op het hoogste niveau

De 65mm F2 DG DN | Contemporary komt met het hoogste niveau van optische prestaties met een maximaal diafragma van F2, met een objectiefbehuizing die past bij een spiegelloos systeem.

Axiale chromatische aberratie, lastig te corrigeren in de camera zelf, wordt grondig gecorrigeerd dankzij het gebruik van SLD-glas. Twee asferische lenselementen zorgen voor correctie van sferische en comatische aberratie en astigmatisme. Een combinatie van het nieuwste optische ontwerp met geavanceerde verwerkingstechnologie zorgt voor de uitstekende prestaties en het compacte formaat van de 65mm F2 DG DN | Contemporary.

Naast het schitterende bokeh-effect, zorgt de verminderde vignettering voor beperking van ovale of gedraaide bokeh. Hierdoor krijgen fotografen meer controle over de out-of-focus gebieden van hun foto.

Als kers op de taart zorgt de SIGMA-standaard anti-ghosting en anti-flare technologie voor hoogwaardige prestaties bij situaties met tegenlicht.

Specifications
Plus d'infos
LigneContemporary
Formule optique12 elements in 9 groups
Lens TypeTelephoto
Angle de vue36.8°
Diaphragme9 (Rounded diaphragm)
Ouverture minimaleF22
Distance minimale de mise au point55cm
Rapport de reproduction maximal1:6.8
Dimensions (diameter x length)

L-Mount
Sony E-mount

⌀ 72mm x 74.7mm
⌀ 72mm x 76.7mm

Poids (gramme)405g
Poids (gramme)
Diamètre de filtre62mm
Edition numberC020
AccessoiresMagnetic metal lens cap FRONT CAP LCF62-01M, Lens Hood (LH636-01) included
EAN

L-Mount
Sony E-mount

085126353698
085126353650

* All figures calculated by L-Mount. Note: The L-Mount Trademark is a registered Trademark of Leica Camera AG. About Product Name: Product name includes "DG" when the lens is designed to deliver the ultimate in performance on cameras with full-frame sensors, and "DN" when the lens design is optimized for mirrorless cameras with the short flange focal length.
Lens Construction
Geometrical MTF Chart
Diffraction MTF Chart
© SIGMA Benelux B.V.